Zvezdnice, ki so se slekle za Playboy

Foto: Profimedias Jenny McCarthy Foto: Profimedia Kelly Brook Foto: Profimedia Pamela Anderson Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Lindsay Lohan Foto: Profimedia Kate Moss
Playboy svoje bralce večkrat razveseli s fotografijami golih zvezdnic. Krpice so odvrgle tudi nekatere znane Slovenke.
Oglej si celoten članek

Playboy je v svoji zgodovini prepričal že veliko svetovnih zvezdnic, da so odvrgle svoje krpice. Na njihove ponudbe pa niso imune niti znane Slovenke. 

Za slovensko izdajo revije sta svoje čare letos razkrili Nives Orešnik in Anja Jenko. V preteklosti so se fotografskemu objektivu prepustile Neža Marolt, Sanja Grohar, Tina Gorenjak, Žana, Suzana Jakšič, Miša Margan, Sabina Remar in Ines Juranovič, če naštejemo le nekaj znanih imen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.