Zvezdnice na najpomembnejšem modnem dogodku leta

Foto: Profimedia Zendaya Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Sarah Jessica Parker Foto: Profimedia Zoe Kravitz in Miley Cyrus Foto: Profimedia Kim Kardashian Foto: Profimedia Emily Blunt Foto: Profimedia Jennifer Lopez in Donatella Versace Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Sienna Miller Foto: Profimedia Anne Hathaway Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Gigi Hadid in Karlie Kloss Foto: Profimedia Kate Hudson Foto: Profimedia Kerry Washington Foto: Profimedia Kendall Jenner Foto: Profimedia Jay-Z in Beyonce Foto: Profimedia Beyonce Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Solange Foto: Profimedia Katy Perry in Madonna Foto: Profimedia Anna Wintour Foto: Profimedia Jennifer Lawrence
V New Yorku je potekal gala dogodek MET, ki se vsako leto odvija v najslavnejšem muzeju mesta New Yorker Metropolitan Museum.
Oglej si celoten članek

Dobrodelni dogodek je tako zaželen, da so obiskovalci za vstopnico pripravljeni odšteti 22 tisoč evrov. Zvezdniki seveda ne plačajo vstopnine. Lepe in bogate na dogodek namreč povabijo največji modni oblikovalci sveta, ki svetu z njihovo pomočjo pokažejo svoje najlepše in tudi najbolj "odbite" kreacije.

Letošnja prireditev je potekala pod geslom China: Through the Looking Glass (Kitajska: Skozi povečevalno steklo), gostili pa sta ga Anna Wintour in Jennifer Lawrence.

Katere zvezdnice so s svojimi opravami dvignile največ prahu, si lahko ogledate v galerije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 5. Maj 2015.

    res več ne vejo kaj bi nataknile nase, da bi izstopale.....a se sploh še katera zna normalno prikazat na kakšnem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.