Zvezdnice nekoč in danes

Foto: Žurnal24 Drew Barrymore Foto: Žurnal24 Prva vloga Alysse Milano je bila v filmu Old Enough leta 1984. Od leta 1984 do l Foto: Žurnal24 24-letna Amanda Bynes je leta 2002 pritegnila pozornost v filmu Mastni lažnivec, Foto: Žurnal24 Anne Paquin se spominjamo kot 11-letne deklice, ki je zaigrala v filmu Klavir. D Foto: Žurnal24 Camilla Belle je že mednarodno znana igralka, leta 1995 pa je nastopila z manjšo Foto: Žurnal24 Christina Aguilera je znana predvsem po svojih odličnih pevskih sposobnostih, ko Foto: Žurnal24 Christina Applegate je v Družini za umret upodobila stereotipično neumno blondin Foto: Žurnal24 Christina Ricci je ameriška igralka, že nominirana tudi za oskarja. Poznana je p Foto: Žurnal24 Christine Lakin je upodobila Alicio 'Al' Lambert v humoristični seriji Korak za Foto: Žurnal24 Danico McKellar pomnimo predvsem po vlogi v seriji Čudežna leta. Tudi ona ni zna Foto: Žurnal24 Danielle Harris je igrala nečakinjo serijskega morilca Michaela Myersa v filmih Foto: Žurnal24 Eliza Dushku je najbolj znana po filmih Bring It On in Wrong Turn. Svojo prvo vl Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere je igrala Sarah Roberts v telenoveli One Life to Live (1994-19 Foto: Žurnal24 Jennifer Connelly je prvo vlogo dobila pri 11 letih, in sicer v filmu Bilo je ne Foto: Žurnal24 Jennifer Love Hewitt je med letoma 1989 in 1991 nastopila v Disneyjevi nanizanki Foto: Žurnal24 Jenny Lewis je dane vokalistka ameriške indie zasedbe Rilo Kiley, v mlajših leti Foto: Žurnal24 Jessice Biel se spomnimo kot mladenke iz serije Sedma nebesa, danes pa je ena iz Foto: Žurnal24 Komaj je shodila, pa že je igrala, bi lahko rekli za Jodie Foster. Pri 14 je bil Foto: Žurnal24 25-letna Michelle Trachtenberg je svojo igralsko kariero začela leta 1993 v tele Foto: Žurnal24 Mila Kunis zaigrala ob Angelini Jolie v filmu Gia, zaslovela pa je z vlogo v ser Foto: Žurnal24 Sarah Chalke je zaslovela z vlogo v humoristični seriji Roseanne, gledamo pa jo Foto: Žurnal24 Sarah Michelle Gellar verjetno nikoli ne bo tako slavna kot je bila v Izganjalki Foto: Žurnal24 Soleil Moon Frye je igrala v številnih nanizankah v osemdesetih letih, pozneje p Foto: Žurnal24 Tatyano Ali poznamo kot Ashley iz Princa z Bel Aira. Tatyana še vedno igra, toda Foto: Žurnal24 Tiffani Thiessen se je proslavila kot srednješolka Kelly Kapovski v najstniški s Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Lindsay Lohan Foto: Žurnal24 Mary Kate Ashley Olsen Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson je pri devetih letih nastopila v manjpih vloga v serijah, poz
Nekoč ljubke deklice, ki so navduševale v različnih nanizankah in filmih, danes pa prave lepotice. Nekatere so uspele kot vrhunske igralke, druge so se posvetile družini, tretje pa zabredle v težave.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.