Zvezdnice pokazale svoje čare

Foto: Profimedias Sharon Stone Foto: Profimedia Kristin Davis Foto: Profimedia Ashley Madekwe Foto: Profimedia Kat Dennings Foto: Profimedias Rose McGowan Foto: Profimedia Kelly Osbourne Foto: Profimedia Alessandra Ambrosio Foto: Profimedia Natasha Bedingfield Foto: Profimedia Camilla Belle Foto: Profimedia Miley Cyrus Foto: Profimedia Michelle Rodriguez Foto: Profimedia Lea Michele Foto: Profimedia Rihanna
V Los Angelesu je potekala gala prireditev neprofitne organizacije amfAR, na kateri so se letos poklonili Tomu Fordu.
Oglej si celoten članek

Gre sicer za dobrodelno prireditev, na kateri zbirajo denar za raziskave o aidsu.

Zvezdnice so se tudi tokrat odele v prečudovite obleke in mnoge so rade volje pokazale svoje čare. Med najbolj izzivalnimi sta bili Miley Cyrus in Rihanna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.