Zvezdnice prisegajo na klobuke

Foto: Flynet Olivia Wilde Foto: Flynet Kelly Brook Foto: Flynet Emmy Rossum Foto: Flynet Ashley Tisdale Foto: Flynet Paris Hilton Foto: Flynet Nicolette Sheridan Foto: Flynet Demi Lovato Foto: Flynet Kelly Ripa Foto: Flynet Julianne Moore Foto: Flynet Lea Michele Foto: Flynet Madonna Foto: Flynet Christina Aguilera Foto: Flynet Nicole Richie Foto: Flynet Katie Holmes Foto: Flynet Heidi Klum Foto: Flynet Reese Witherspoon Foto: Flynet Ashlee Simpson Foto: Flynet Kim Kardashian Foto: Flynet Isla Fisher Foto: Flynet Hilary Duff
Čeprav se poletje počasi končuje in s tem tudi poležavanje na plaži, to še ne pomeni, da morate pozabiti na svoj najljubši poletni modni dodatek – klobuk. Čudovito ga lahko kombinirate tudi v jesenskih dneh, za zgled pa vzemite kar zvezdnice.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.