Zvezdnice vroče na glasbenem festivalu

Foto: Fame Flynet Alessandra Ambrosio Foto: Fame Flynet Alessandra Ambrosio Foto: Fame Flynet Audrina Patridge Foto: Fame Flynet Diane Kruger Foto: Fame Flynet Dita Von Teese Foto: Fame Flynet Fergie Foto: Fame Flynet Joshua Jackson in Diane Kruger Foto: Fame Flynet Kate Bosworth in Michael Polish Foto: Fame Flynet Kelly Brook Foto: Fame Flynet Kendall Jenner in Kylie Jenner Foto: Fame Flynet Kendall Jenner Foto: Fame Flynet Kendall Jenner Foto: Fame Flynet Nicky in Paris Hilton Foto: Fame Flynet Selena Gomez Foto: Fame Flynet Victoria Justice, Madison Justice Foto: Fame Flynet Vanessa Hudgens in Austin Butler
Eden izmed največjih glasbenih festivalov, ki je te dni potekal v sončni Kaliforniji, vsako leto privabi veliko znanih obrazov. Poglejte, v čem so se zvezdnice zabavale tokrat.
Oglej si celoten članek

Festivalska moda je sproščena in hkrati zelo vroča. Lahkotni barvasti topi brez naramnic ali pa le z zelo tankimi naramnicami so obvezni, prav tako zelo kratke hlače. Tiste zvezdnice, ki so se odločile pokriti ramena in roke, pa so tokrat razgalile trebušček ali pas.

Če se na katerega od festivalov poleti odpravljate tudi sami in še ne veste, kaj obleči, se kar zgledujte po zvezdnicah, ki so jih med pohajkovanjem na glasbenem festivalu ujeli v fotografski objektiv.

Tiste, ki nimate toliko poguma, da bi skočile v kratke hlače, izberite lahkoten kombinezon ali dolgo obleko s potiskom, pri izbiri obutve pa v nobenem primeru ne komplicirajte. Najudobneje vam bo v pletenih supergah in sandalih s trakci brez pete. Piko na i dodajte z nakitom, s katerim lahko pretiravate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:06 23. April 2014.

    aj tešk napisat ime festivala: Coachella ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.