Zvezdnice zakorakale po modni brvi

Foto: Reuters Zvezdnice v rdečem Foto: Reuters Kelly Osborne Foto: Reuters Brenda Strong Foto: Reuters Toni Braxton Foto: Reuters Gabby Douglas Foto: Reuters Jamie Chung Foto: Reuters Jillian Michaels Foto: Reuters Kendall Jenner Foto: Reuters Kris Jenner Foto: Reuters Minka Kelly Foto: Reuters Roselyn Sanchez Foto: Reuters Soledad O'Brie
Včeraj so zvezdnice že tradicionalno zakorakale po modni brvi na tednu mode v New Yorku in predstavile aktualno rdečo kolekcijo oblačil The Heart Truth's Red Dress Collections.
Oglej si celoten članek

Igralke, pevke in televizijske osebnosti so se tudi letos povezale in nastopile na modni reviji v sklopu tedna mode v New Yorku. S predstavljanjem oblačil The Heart Truth's Red Dress Collections zvezdnice ozaveščajo o pomembnosti preventivnega ravnanja pred pojavom bolezni srca.

Po modni brvi so letos med drugimi pogumno zakorakale Tony Braxton, Kelly Osborne, Brenda Strong in Jamie Chung, manjkala pa ni niti slavna trojica iz "resničnostne" družine Jenner-Kardashian. Kako so se odrezale, poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.