Zvezdnici s torto povedal, da jo zapušča

Foto: Profimedia
Amy ni edina v družini s smislom za humor.
Oglej si celoten članek

Komičarka Amy Schumer je 1. junija praznovala 40. rojstni dan. Njen soprog, oče njenega sina, znani kuhar Chris Fischer, ji je pripravil prav posebno presenečenje – torto, s katero ji je sporočil, da jo zapušča. "Zapuščam te. Drugega načina ne najdem,“ je pisalo na torti.

Kako šokirana je bila Amy, boste videli v videu.

Chris se je seveda le šalil, mu je pa Amy za trenutek verjela, verjetno tudi zato, ker so njegovi "možgani drugačni“, kot se je pred časom izrazila sama. 

"Od začetka sem vedela, da so možgani mojega moža drugačni. Začela bom še enkrat, zelo ga ljubim, zato bi rada stvar izpeljala pravilno. Mojemu možu so postavili diagnozo – ima Aspergerjev sindrom, motnjo avtističnega spektra. Nekaj znakov se je pojavilo že zgodaj,“ je pred dvema letoma povedala in občinstvu na nastopu še zaupala, kaj se je zgodilo na enem od njunih prvih zmenkov, ko se je spotaknila in padla. "Devet od desetih ljudi bi reklo: 'Moj bog, je vse v redu?' Verjetno bi se tako odzvalo kar 10 od 10 ljudi. Moj mož pa je zmrznil. Tam je stal kot svetilnik in odpiral ter zapiral usta. Spominjam se, da sem ležala na tleh in si mislila: 'Huh.' Teh 'huh' trenutkov je bilo veliko.“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 2. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.