Zvezdnico ujeli s hudimi brazgotinami po lepotnih operacijah

Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price
Te fotografije niso za občutljive želodce!
Oglej si celoten članek

Britansko starleto Katie Price so paparaci ujeli v Turčiji, kjer okreva po številnih lepotnih posegih, ki si jih je v Istanbulu privoščila na obrazu in na telesu. Brazgotine so vidne tako na robu obraza kot na oprsju, a zvezdnice okrevanje ne ustavi pri tem, da ne bi s svojim fantom Krisom Boysonom  uživala v poletju in se hladila ob bazenu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:30 19. Januar 2021.

    A se meni samo zdi, ali je cela plastificirana??? 😡 😡 😡 😡 😡

  • 08:29 19. Januar 2021.

    Kar je šlo iz možganov, je šlo v joške. 🤮😁

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.