Zvezdnik davil moškega in žalil ženo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nick Lachey naj bi se med nogometno tekmo sprl z nekim parom. Pevca so vrgli iz stadiona.
Oglej si celoten članek

Na nogometni tekmi med San Diegom in Cincinnatijem je počilo med pevcem Nickom Lacheyjem in nekim parom. Lachey je po besedah moškega ves čas žalil nogometaša San Diega Igorja Olshanskyja. Ker ga njegova žena ni mogla več poslušati, mu je zabrusila: "Zdržal je dlje kot tvoja fantovska skupina." To je pevcu 98 Degrees dvignilo pokrov. Moškega je začel daviti, žensko pa je ozmerjal z "je**** psico". Lacheyja naj bi po incidentu vrgli iz stadiona.

Zvezdnikov tiskovni predstavnik je izjavil, da gre za "napačno interpretacijo" dogodka. "Šlo je za živahno debato med oboževalci različnih moštev. Nick ženske nikoli ni ozmerjal." Nekaj se je sicer moralo zgoditi, saj je Nick po Twitterju priznal, da je moral zapustiti tekmo. "Vrgli so me iz stadiona. Ne bi mogel biti bolj ponosen nase. Dajmo, Cincy Bengals."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.