Zvezdnik Harryja Potterja se bori za življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V hudi prometni nesreči se je poškodoval igralec, ki je zaigral v filmu o Harryju Potterju.
Oglej si celoten članek

53-letni igralec Jim Tavare, ki je v tretjem filmu o Harryju Potterju zaigral brezzobega gostilničarja Toma, se je hudo poškodoval. V prometni nesreči si je zlomil vrat (zlom sedmih vratnih vretenc), hudo si je poškodoval pljuča in zlomil kar 15 reber. Kot je povedala njegova žena Laura ima zlomljeno tudi desno nogo in prsnico.

Žena Laura je ob fotografiji, ki jo je objavila, dopisala: "Jim me je prosil, da vas obvestim, da je bil vpleten v hudo prometno nesrečo, v kateri je prišlo do čelnega trčenja. Imel je dve transfuziji krvi in se počasi odpravlja na prvo operacijo. To se je resnično zgodilo, to ni za filmsko vlogo. Prosim imejte ga v mislih in molite zanj," Laura kasneje ni objavila, kakšno je njegovo stanje.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.