Zvezdnik Harryja Potterja v bolečinah in prikovan na voziček

Foto: Profimedia
Igralec ima že več let zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

Škotski igralec Robbie Coltrane je prikovan na invalidski voziček. Zvezdnik, ki že več let boleha za osteoartritisom, zaradi katerega ima močne bolečine, čaka na operacijo kolena, poroča Daily Mail.

Kljub težavam pa se je 68-letnik udeležil otvoritve nove atrakcije v zabaviščnem parku Universal Orlando, kjer so ga prvič videli na vozičku. "Robbie je že leta ves čas v bolečinah. Z njegovim kolenom je vse slabše,“ je povedal vir.

xxx

Igralec brez pomoči ne more hoditi, tudi z berglami ne. Operacijo bodo izvedli v ZDA. "Zanj je situacija zelo težka. Res upa, da bo po operacijah spet na nogah,“ je še dodal vir.

Igralcu so zdravniki pred tremi leti položili na srce, da mora shujšati za najmanj 45 kilogramov, sicer bo invalid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.