Zvezdnik našega Masterchefa dahnil usodni da

Foto: instagram
Foto: instagram
Nekdanji udeleženec šova MasterChef ter radijski in televizijski voditelj je pred oltar popeljal svojo izbranko.
Oglej si celoten članek

Žiga Deršek je v soboto, 13. avgusta, svojo izbranko Evo popeljal pred oltar, kjer sta dahnila usodni, da in si obljubila večno zvestobo. Čeprav je bilo sobotno jutranje vreme bolj klavrno in je vse kazalo na to, da bo obredu vreme malce ponagajalo, se je pred samim obredom vreme uneslo in je obred lahko potekal nemoteno.

Žiga je na družabnem omrežju Instagram tudi že delil poročno fotografijo ter ob njej zapisal: "Naj vam ponosno predstavim Evo Deršek. Čustev, sreče, veselja poln, popoln dan je za nama -13.8.2022- ljubim jo in vem, da je prava!" Čestitke!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:23 19. Avgust 2022.

    Mislim da ja. 🤗😎🤩

  • 11:01 19. Avgust 2022.

    Fuck, kakšno zavajanje!!! Eno no name tipček, ki je imel svojih 5 minut slave v Masterchefu je zvezdnik! A sem …

  • 10:30 19. Avgust 2022.

    Kdo zavraga je pa to?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.