Zvezdnik se je na rdeči preprogi osramotil

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Vse za dobro fotografijo …
Oglej si celoten članek

Igralec britanske limonade EastEnders, Dean Gaffney, se je s svojo dolgonogo spremljevalko Rebekah udeležil rojstnodnevne zabave revije OK! Parček se je na rdeči preprogi nastavljal fotografom in Dean je očitno upal, da ju bodo posneli le od pasu navzgor. 166 centimetrov visoki igralec se je namreč dvignil na prste, da med njim in 24-letnico, ki je nosila visoke pete, ne bi bila tako velika višinska razlika. Da je njegovo dekle višje od njega, verjetno nihče ne bi izpostavljal, če se zvezdnik ne bi tako močno trudil za boljšo fotografijo in s tem razkril, da se s svojo višino obremenjuje.

Foto: YouTube Dean Gaffney

Dean in Rebekah sta se spoznala leta 2016. Mladenka pravi, da je zelo srečna, četudi se igralca drži sloves porednega fanta. Njuni zvezi je sicer dal blagoslov tudi dekletov oče. "Zdi se, da je v svojem življenju obrnil nov list. Njuna zveza je srečna,“ je povedal.

Dean se je leta 2016 razšel z mamo svojih dveh hčera. V dvaindvajsetih letih skupnega življenja jo je večkrat prevaral. "Kadarkoli me je vprašala, ali sem jo prevaral, sem to zanikal. Tako močno me je ljubila, da je hotela verjeti mojim lažem,“ je povedal Dean, ki se je za svoje napake iz preteklosti opravičil.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.