Zvezdnik serije Alarm za Kobro 11 srečno zaljubljen

Foto: Žurnal24 alarm za kobro 11 Foto: Profimedia tom beck Foto: Profimedia tom beck
Tom Beck že več kot eno leto srečen v objemu enajst let mlajše igralke Chryssanthi Kavazi.
Oglej si celoten članek

Tom Beck spada med najbolj priljubljene nemške igralce in velikega lomilca ženskih src. A srce 38-letnega zvezdnika, ki je pri nas najbolj znan po vlogi v seriji Alarm za Kobro 11, je že več kot eno leto oddano. Osvojila ga je 28-letna Chryssanthi Kavazi, ki jo je spoznal med snemanjem nadaljevanke Einstein. Na vprašanje, ali bodo kmalu zadoneli poročni zvonovi, je Tom povedal: "Nič ni izključeno. Tudi glede otrok še nimava načrtov, ne bi pa imela nič proti, če bi se že sedaj zgodilo. Sedaj sem že v starosti, ko moški začne razmišljati o družini.“

Njegovi izvoljenki pa bi nosečnost v tem trenutku verjetno pošteno prekrižala načrte. Dobila je namreč večjo vlogo v znani nemški limonadi Gute Zeiten, schlechte Zeiten, ki jo na RTL-u vrtijo že od leta 1992.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.