Zvezdnik serije Kosti hudo zbolel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
David Boreanaz je tako hudo zbolel, da so morali producenti spremeniti scenarij za serijo Kosti, da bi prekrili, v kakšnem slabem zdravstvenem stanju je zvezdnik.
Oglej si celoten članek

David Boreanaz, znan po seriji Kosti, v kateri igra agenta FBI, se je po poletnih počitnicah na delo vrnil bolan. Producenti in režiser so morali spremeniti scenarij, da bi igralca razbremenili in gledalcem prekrili, da je v slabem zdravstvenem stanju. "David pravi, da ima zlatenico. Dela, a nekatere prizore so morali izbrisati oziroma spremeniti. Drastično so skrajšali njegov delovni čas,“ je povedal vir.

Vzrok za zlatenico je motnja v presnovi, pri kateri pride do zlatorumenega obarvanja kože in beločnice. Zlatenico lahko spremljajo slabost, bruhanje, bolečine v trebuhu in vročina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.