Zvezdnik Simpatij bo zibal

Foto: Žurnal24 James in Kimberly bosta jeseni postala starša. (Foto: Flynet/JLP)
James Van Der Beek, znan po vlogi v najstniški seriji Simpatije, s svojim dekletom Kimberly pričakuje otroka. Parček se bo naraščaja razveselil pozno jeseni, sta pa že izdala, da bosta povila deklico.
Oglej si celoten članek

James Van Der Beek, ki ga nekateri še vedno najbolje poznajo kot Dawsona iz serije Simpatije, bo jeseni postal očka. Nedavno ločeni igralec se bo prvorojenke veselil z novim dekletom Kimberly Brook.

 

"Zelo sva vesela, da vam lahko sporočiva, da pričakujeva punčko!" je oboževalcem sporočil 33-letni zvezdnik in dodal, da imena za hčerkico še nista izbrala.

 

"Ves čas razmišljava o imenu, a se nisva domislila še nobenega, ki bi nama ustrezalo. Vsak predlog je dobrodošel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.