Zvezdnik Somraka uriniral po letališču

Mladi igralec Bronson Pelletier, ki je zaslovel z vlogo volkodlaka v priljubljeni v sagi Somrak, se je na letališču v Los Angelesu brez pomisleka polulal na preprogo.
Oglej si celoten članek

Vidno alkoholiziran 26-letni igralec si je sredi znanega letališča LAX v Los Angelesu naredil pravo sramoto. Po tem, ko so ga zaradi vinjenosti vrgli iz letala, ga je član osebja letališča skušal pomiriti, a Bronson je imel druge stvari v mislih. Po prestopanju pred terminalom je iz hlač nenadoma potegnil svojega prijateljčka in se kar tam polulal na preprogo.

Gospod v rdečem suknjiču je potrpežljivo čakal, da je Bronson opravil potrebno, potem pa je prišel policist in ga vklenil. Zvezdnik se bo moral zaradi incidenta 7. januarja zagovarjati na sodišču, njegov tiskovni predstavnik pa je že sporočil, da ima Bronson "težave", ter da si bo poiskal pomoč. No, naj si prihodnjič poišče predvsem stranišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.