Zvezdnik umrl le nekaj dni po svojem znanem bratu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za oba je bil usoden covid-19.
Oglej si celoten članek

Francija žaluje za svojima znanima obrazoma. Le nekaj dni po bratu dvojčku Grichki, je umrl tudi Igor Bogdanoff. Dočakala sta 72 let, za oba je bil usoden covid-19. Grichka je umrl 28. decembra, Igor pa včeraj. Igor je umrl obkrožen z družino. Za seboj je pustil šest otrok.

Brata sta zaslovela v sedemdesetih z oddajama "Temps X" in "Rayons X" na kanalu France 2. Kot znanstvenika sta povzročila škandal. Afera Bogdanov je bil akademski spor o legitimnosti serije člankov iz teoretične fizike, ki sta jih napisala francoska dvojčka. Ti članki o velikem poku so bili objavljeni v uglednih znanstvenih revijah, polemika pa se je začela leta 2002 z obtožbo, da sta dvojčka doktorirala z "nesmiselnim delom". Brata sta izdala več knjig, leta 2019 pa nastopila v šovu The Masked Singer. Za slavo po svetu pa se lahko zahvalita lepotni kirurgiji, ki je spremenila njun obraz. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:11 4. Januar 2022.

    no ZELO DOBRO preberite tale članek.. pa se zamislite nad FB doktorji in znanstveniki... eni so 2 let, drugi pa …

  • 10:06 4. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.