Zvezdnik Vojne zvezd iz zapora na psihiatrijo

Foto: Splashnews.com
Foto: Splashnews.com
Jake Lloyd, ki je v filmu Vojna zvezd igral Anakina Skywalkerja, je bil sprejet na psihiatrijo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Jake Lloyd 27-letni igralec Jake Lloyd, ki je leta 1999 zaslovel z vlogo Anakina Skywalkerja, je junija lani v Charlestonu bežal pred policijo, zato je moral za zapahe. Mladeniča pa so sedaj premestili na psihiatrijo. Njegova mama je povedala, da so oblasti prišli do ugotovitve, da je v tem trenutku "pomoči potreben bolj kot kazni“.


Lloyd se že več let zdravi za shizofrenijo. V preteklosti je nase opozarjal predvsem z agresivnim vedenjem, med drugim je bil nasilen tudi do svoje mame. Koliko časa bo ostal na psihiatriji, ni znano, je pa njegova mati povedala, da se njegovo stanje počasi izboljšuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.