Zvezdnik vsako leto preveri hčerkino deviško kožico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Raper T. I. je z izjavami o hčerkini nedolžnosti razburil splet.
Oglej si celoten članek

Splet se zgraža nad raperjem T. I.-jem, ki je v spletni oddaji "Ladies Like Us“ povedal, da najstarejšo hčerko, 18-letno Deyjah, vsako leto pospremi na ginekološki pregled, ker želi vedeti, ali je še vedno nedolžna.

"Tradicija“ se je začela, ko je Deyjah dopolnila 16 let. Takrat je na vratih svoje sobe našla listek z napisom: "Ginekolog. Jutri. Ob 9.30.“

Zdravnik je od Deyjah moral dobiti dovoljenje, da lahko rezultate preiskave deli z njenim očetom. "Rekel sem: 'Deyjah, tole moraš podpisati, da lahko z mano delijo podatke. Obstajajo informacije, ki jih ne želiš deliti z mano?' 'Vidite, doktor? Ni težav',“ je situacijo rešil glasbenik, ki mu je ginekolog sicer razložil, da deviška kožica ni dokaz nedolžnosti. "Rekel sem: 'Poglejte, ne jezdi, ne kolesari in ne ukvarja se s športom. Preverite himen in mi čim prej sporočite rezultate.'“

T. I. je ob tej priložnosti s poslušalci delil informacijo, da je njegova hčerka pri 18. letih še vedno nedolžna.

Njegove izjave so naletele na neodobravanje. Zvezdnikovo obnašanje so mnogi označili za "nagnusno“, "posesivno“ in dokaz, da je obseden z nadzorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:19 7. November 2019.

    In je nagnusno,perverznež ne pa oče.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.