Zvezdnik z lepotico, o kateri je zaradi bizarne zveze govoril ves svet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slab mesec po razglasitvi, da se je ločujeta, so igralca Briana Austina Greena v javnosti ujeli z drugo lepotico.
Oglej si celoten članek

Igralcu je med kosilom družbo delala starleta  Courtney Stodden (25), ki je veliko prahu dvignila leta 2011, ko se je pri 17. letih poročila s 50-letnim igralcem Dougom Hutchisonom. Njen zakon se je uradno končal letos, Brianov (46) ločitveni postopek pa še vedno poteka.

"Prišla sta po hrano. Brian jo je že plačal. Obnašala sta se, kot bi bila par,“ je reviji People povedal očividec.

Zvezdnik serije Beverly Hills 90210 je pred nekaj tedni razkril, da je ločitev zahtevala njegova soproga, Megan Fox, ki se sedaj menda videva z glasbenikom Colsonom Bakerjem (Machine Gun Kelly). 

Megan in Brian sta bila nekaj časa ločena, ker je lepotica bila na snemanju. Ko je prišla domov, je očetu svojih treh sinov razložila, da ji je bilo tako lepo, ko je bila sama, da si želi ločitve. "Bil sem v šoku in jezen, a ne za dolgo , saj si teh občutkov ni želela. To ni bila odločitev, tako je pač čutila,“ je povedal Green.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.