Zvezdnik žaluje za 20-letno hčerko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zack Snyder se umika od snemanja filma Liga pravičnih. Po družinski tragediji se bo posvetil družini.
Oglej si celoten članek

Režiser filma Batman proti Supermanu: Zora pravice, Zack Snyder, žaluje za 20-letno hčerko Autumn, ki je marca storila samomor. Snyder je sporočil, da se umika od projekta Liga pravičnih, ker bi se rad posvetil družini. Manjkajoče prizore bo namesto njega posnel Joss Whedon. Film naj bi v kinematografe prišel novembra, kot je bilo napovedano.

Autumn je umrla 20. marca. Snyder si je takrat vzel dva tedna dopusta, nato pa se je vrnil na delo. "Poskusil sem se zakopati v delo. Morda pa bi bil to način, kako zadevo predelati. Ta služba je zelo zahtevna. Popolnoma te prevzame. Odločil sem se, da se umikam od filma, da bi bil lahko z ženo in otroki, ki me potrebujejo. Težko jim je, težko je tudi meni,“ je povedal Snyder.

Autumn se je režiserju rodila v prvem zakonu z Denise Snyder. Kot je povedala zvezdnikova druga žena Deborah, je Autumn zelo rada pisala. V prvi osebi je napisala znanstvenofantastično zgodbico o osebi, ki jo je okolica zavračala. Snyder upa, da jo bodo nekoč objavili in zaslužek darovali v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.