Zvezdnik znanih limonad umrl na konju

ZDA žalujejo za igralcem Jayem Pickettom, znan predvsem po svojih vlogah v limonadah.
Oglej si celoten članek

Jay Pickett, znan iz nadaljevank Days of our Lives in General Hospital, je dočakal le 60 let.

Umrl je med snemanjem filma v Idahu, in sicer kot "pravi kavboj“. Igralec Jim Heffel je na družbenem omrežju sporočil: "Včeraj sem izgubil dobrega prijatelja in svet je izgubil krasno osebo. Jay Pickett se je odločil, da odjezdi v nebesa. Umrl je, ko je sedel na konju, pripravljen, da v filmu Treasure Valley z vrvjo ujame vola. Kot pravi kavboj.“

Njegovo smrt sta potrdila tudi žena Elena Pickett in režiser filma Travis Mills. "Počel je to, kar je ljubil: igral, jezdil, snemal filme. In pri tem je bil odličen,“ je povedal Mills.

Vzroka smrti še niso potrdili, namiguje pa se, da je igralca zadela srčna kap. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.