Zvezdnika brez razloga pretepel policist

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralec obtožuje kanadskega policista, da ga je brez razloga pretepel, in zahteva uradno opravičilo ter povrnitev bolnišničnih stroškov.
Oglej si celoten članek

DJ Qualls, najbolj znan po svojih vlogah v filmih Road Trip in Novi frajer, je na Twitterju spregovoril o svojem krvavem spopadu z roko zakona v Kanadi. "Ravnokar sem prišel z urgence. Vancouvrski policist me je pretepel brez razloga. Dobil sem šive in bil izpuščen," je zapisal. "Niso me aretirali, ker sem bil nedolžen. Bil pa sem vklenjen in krvavel sem, medtem ko mi je policist govoril: Misliš, da si prekl** boljši kot jaz?" je povedal.

Spor naj bi nastal, ko je igralec pred kavarno zagledal moškega, ki je udaril dekle. "Zagledal sem tipa, ki je udaril dekle, in to povedal policistu," je pojasnil. "Rekel mi je, naj grem proč, sicer me bo aretiral. Vprašal sem ga, zakaj, pa me je napadel in me vklenil." Qualls je še povedal, da je večkrat povprašal po številki policistove značke, vendar mu je ni uspelo izvedeti. "Pretepli so me, priprli in nato izpustili v rešilca, saj sem krvavel in pritegnil množico, ki me je spoznala," je Qualls razkril svojim sledilcem na Twitterju.

Igralec zdaj zahteva uradno opravičilo od policista Briana Trklje in policijskega oddelka v Vancouvru. Poleg tega želi tudi povrnitev bolnišničnih stroškov v vrednosti 800 dolarjev.

Kljub grdi izkušnji pa Qualls še vedno ostaja privrženec Kanade. "Ljubim Kanado," je zapisal. "Zelo sem se zabaval in imam veliko kanadskih oboževalcev ter dobrih prijateljev. Ne bom dopustil, da bi ena slaba noč to spremenila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.