Zvezdnika ljubica obtožuje, da je v kondom nalil pekočo omako

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
No, to pa je bizarno …
Oglej si celoten članek

Po poročanju trač portala Too Much Hot Tea naj bi se raper Drake pred nekaj tedni spečal z neznanim Instagram modelom. Po zabavi sta menda odšla v njegov hotel, kadila travo in se predajala strastem. Po seksu naj bi raper kondom odvrgel v kopalnico, a je imela njegova ljubica grde skrite namene. Trdi, da je kondom vzela iz smeti in vsebino iztisnila v svojo vagino. 

Drake naj bi zaslišal krike, pohitel v kopalnico in ji razkril, da je v kondom nalil pekočo omako, da bi uničila spermo. Dekle bo raperja menda tožilo, on pa se je na govorice že odzval na Instagramu. "Lahko imaš svojih 15 minut slave, jaz pa bom vzel ostalih 23 ur in 45 minut," je zapisal na govorice. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:17 9. Februar 2022.

    Me zanima, če čili omaka res pobije semenčice? Kaj pa če pred pekočino bežijo in so še hitrejše?

  • 07:53 19. Januar 2022.

    Hotela ga je prinesti okoli in zanositi, kot veliko žensk ! Vendar je sama nastradala za svojo neumnost, ! Upam, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.