Zvezdnika otroku nadela prelepo ime

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Igralca Ian Somerhalder in Nikki Reed sta postala starša.
Oglej si celoten članek

29-letnica je hčerko rodila že 25. julija, za veseli dogodek pa je svet izvedel šele sedaj. Igralca sta deklici dala ime Bodhi Soleil Reed Somerhalder. Na fotografijo malčice pa bomo morali še lep čas počakati. Zvezdnika sta namreč sporočila, da se bosta po rojstvu otroka za en mesec od vsega in vseh izolirala in se popolnoma posvetila družini. "En mesec tišine. Samo mi trije. Nobenih obiskov, mobilnike bova izključila, tako se od naju ne bo pričakovalo, da bova s komerkoli komunicirala,“ je že pred časom povedala Nikki, znana iz trilogije Somrak.

Lepotica je devet let starejšega igralca spoznala leta 2014. Eno leto pozneje sta se zaročila, dva meseca pozneje pa na skrivajo poročila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.