Zvezdnika postala starša

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralca Rachel Bilson in Hayden Christensen sta dobila hčerko.
Oglej si celoten članek

Kdaj točno je igralka, rodila, ni znano. Je pa v javnost pricurljalo dekličino pravljično ime, ki se glasi Briar Rose. Ime verjetno poznate. Izmislila sta si ga namreč brata Grimm, in sicer v pravljici Trnuljčica.

Rachel že nekaj časa želela postati mamica

Rachel je maja, preden se je razvedelo, da je noseča, za revijo Cosmopolitan povedala, da razmišlja o družini. "Imeti otroke je nekaj, kar si želim za svojo prihodnost,“ je izjavila lepotica, ki je očeta svojega otroka spoznala leta 2008, in sicer med snemanjem filma Skakač. Zaročila sta se še istega leta, leta 2010 pa sta se razšla, po treh mesecih pa spet pobotala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.