Zvezdnika se očitno nista razšla kot prijatelja

Foto: Profimedia
Pevčeva sestra objavila skrivnostno sporočilo ...
Oglej si celoten članek

Ta teden je odjeknila vest, da ste se razšla manekenka Gigi Hadid in pevec Zayn Malik. Ko sta govorice javno potrdila, sta drug za drugega našla le lepe besede. Zayn je poudaril, da Gigi še naprej spoštuje in občuduje, Gigi pa je povedala, da nekdanjemu fantu želi veliko sreče in da ga bo kot prijatelja še naprej podpirala.

Situacija pa očitno ni tako rožnata, kot sta jo poskušala prikazati javnosti. Zayn na Instagramu ne sledi več niti Gigi niti njeni mami Yolandi

Zanimiva pa je bila tudi objava Malikove sestre Safae, ki je na družbenem omrežju zapisala. "Ne jezi se, ne maščuj se. Bodi boljši. Mnogo boljši. Ukvarjaj se s svojim uspehom in srečo in pozabi, da se je to zgodilo.“ Naslov zapisa, ki ga je pozneje umaknila, se je glasil "grozni ljudje ne pridejo nikamor“.

Zvezdnika sta bila dve leti par. O razlogih za konec zveze še nista spregovorila.

Magazin Eden najlepših hollywoodskih parov se je razšel

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.