Zvezdnika smrtno zabodli sredi ulice

Foto: instagram
Foto: instagram
Nepričakovana in prezgodnja smrt še enega glasbenika je razžalostila glasbeni svet.
Oglej si celoten članek

Po poročanju regionalne policije je po napadu z nožem v Novi Škotski v Kanadi umrl 36-letni raper Pat Stay. Incident se je zgodil v središču Halifaxa v nedeljskih jutranjih urah. Po tem, ko so Pata policisti našli z vbodnimi ranami, so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je pozneje umrl. Stay je bil oče dveh otrok. V intervjuju za kanadsko publikacijo Signal leta 2020 je Stay spregovoril o svoji delovni etiki in ponudil svoje nasvete ambicioznim umetnikom. "Če ustvarjate ritem, ga izdajte in jih nato naredite še 5000. Če imate kakšnih 10 pesmi in mislite, da so dobre, jih naredite še veliko več," je takrat povedal Stay. "Najboljši ljudje v tej panogi delajo trdo vsak dan. To je naporno," je še dodal.

Primer obravnavajo kot umor, a trenutno preiskava še poteka. Na družabnih omrežjih se je več glasbenih zvezdnikov poklonilo Stayu in izrazilo svoja sožalja, med njimi tudi Drake in Eminem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:59 6. September 2022.

    SOŽALJE SVOJCEM...... .Drugače pa nemoj ti meni o glasbi,o Drake,o Eminem.... .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.