Zvezdniki, ki so povzročili smrt

Foto: Žurnal24 Matthew Broderick Foto: Žurnal24 Rebecca Gayheart Foto: Žurnal24 J.R. Smith Foto: Žurnal24 Pevka Brandy je za 17-letno Jessico Harris, ki je potrebovala presaditev srca, z Foto: Žurnal24 Robert Blake Foto: Žurnal24 Anne Perry Foto: Žurnal24 Foto: Reuters O. J. Simpson Foto: Žurnal24 Vince Neil Foto: Žurnal24 Ted Kennedy Foto: Žurnal24 Donte Stallworth Foto: Žurnal24 Jayson Williams Foto: Žurnal24 Phil Spector Foto: Žurnal24 Don King Foto: Žurnal24 William S. Burroughs
Tudi med zvezdniki je kar nekaj takih, ki so odgovorni za smrt drugega človeka, pa najsi je bilo to po nesreči ali namerno.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.