Zvezdniki, ki so varali s svojimi zaposlenimi

Foto: Profimedias ben affleck, jennifer garner Foto: EPA Arnold Schwarzenegger Maria Shriver Foto: Reuters Ethan Hawke, Uma Thurman Foto: Žurnal24 Tudi zveza po treh letih premora se ni obnesla. (Foto: Reuters) Foto: twitter @billclinton Charlotte Clinton, Bill Clinton, Hillary Clinton Foto: EPA robin williams
Varanje med hollywoodskimi zvezdniki, ki so se za skok čez plot odločili z asistentkami, služkinjami in varuškami svojih otrok, niso ravno redek pojav. Vabljeni k ogledu foto galerije.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.