Zvezdniki, ki so že zrli smrti v oči

Foto: Profimedias Leonardo di Caprio Foto: EPA Owen Wilson Foto: FameFlynet Sharon Osbourne Ozzy Osbourne Foto: Profimedia george clooney Foto: Profimedia blake lively, ryan reynolds Foto: Epa johnny depp
Tem zvezdam bi kmalu odbila poslednja ura, a so se na srečo rešili!
Oglej si celoten članek

Igralec Leonardo DiCaprio je leta 2006 preživel napad morskega psa. Med podvodno ekspedicijo v Cape Townu je namreč prišlo do nepričakovane nesreče. Močan val je prevrnil kletko, iz katere je igralec hranil velikega belega morskega psa, ki se je z vso močjo zagnal v kletko in želel napasti DiCapria. Igralec si je življenje rešil tako, da se je umaknil na dno kletke, kjer ga morski pes ni mogel doseči. 

Igralec Owen Wilson si je pred dvanajstimi leti želel vzeti življenje, povsem okrvavljenega in nezavestnega ga je rešil brat Luke Wilson. Takrat je imel igralec 38 let, življenje pa si je skušal vzeti s kombinacijo tablet in rezanjem žil na zapestju. 

Legendarni pevec Ozzy Osburne se je smrti približal večkrat, večinoma so bile krive prevelike količine mamil. Leta 2003 pa je smrti v oči pogledal med vožnjo s štirikolesnikom in to, ironično, povsem trezen. Takrat si je zdrobil ključnico, imel kar osem zlomljenih reber in poškodbo vretenc.

Igralec George Clooney je leta 2018 med vožnjo s skuterjem doživel prometno nesrečo, ki bi lahko bila usodna. Na lokalni cesti mu je pot prekrižal avtomobil, pri čemer je Clooney poletel šest metrov visoko in pristal na avtomobilu. Na srečo jo je skupil le z odrgninami in modricami.  

Igralec Ryan Reynolds je kot mlad fant opravljal licenco za padalca. Po nekaj uspešnih skokih je prišlo do nepričakovane situacije, ko se mu med  skokom padalo enostavno ni odprlo in je z vso hitrostjo drvel proti tlom. Na srečo mu je življenje rešilo rezervno padalo.

Igralec Johnny Depp pa je nesrečo doživel na snemanju in sicer je med jahanjem konja v galopu zdrsnil s sedla in pristal med konjevimi kopiti. Na srečo pa se je iz te situacije izvlekel le z lažjimi poškodbami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.