Zvezdniki na belih strminah

Foto: Žurnal24 Na smučeh je uživala tudi igralka Zoe Saldana. Foto: Žurnal24 Chris O'Donell se je na počitnice odpravil z ženo Caroline in hčerko Lily. Foto: Žurnal24 Chris O'Donell se je na počitnice odpravil z ženo Caroline in hčerko Lily. Foto: Žurnal24 Chris O'Donell se je na počitnice odpravil z ženo Caroline in hčerko Lily. Foto: Žurnal24 V Aspnu so paparaci v svoj objektiv ujeli tudi nekdanjega fanta Paris Hilton Dou Foto: Žurnal24 V Aspnu je uživala tudi manekenka Elle Macpherson. Foto: Žurnal24 Letos sta bila na mrzlem tudi Jessica Simpson in Eric Johnson. Foto: Žurnal24 Letos sta bila na mrzlem tudi Jessica Simpson in Eric Johnson. Foto: Žurnal24 Kurt Russell je velik ljubitelj smučanja. Foto: Žurnal24 Kurt Russell je velik ljubitelj smučanja. Foto: Žurnal24 Z njim je bila Goldie Hawn. Foto: Žurnal24 V počitnicah je uživala tudi igralka Lori Loughlin. Foto: Žurnal24 Družbo ji je delal soprog Keith Britton. Foto: Žurnal24 Družbo ji je delal soprog Keith Britton. Foto: Žurnal24 Med slavnimi, ki pogosto počitnikujejo v Aspnu, pa so tudi Hilary Swank ... Foto: Žurnal24 ... Antonio Banderas .... Foto: Žurnal24 ... Melanie Griffith ... Foto: Žurnal24 ... Heidi Klum z družino ... Foto: Žurnal24 ... Seal ... Foto: Žurnal24 ... Kate Mos ... Foto: Žurnal24 ... Kate Mos ... Foto: Žurnal24 ... Mischa Barton ... Foto: Žurnal24 in Mariah Carey z možem Nickom Cannonom.
Nekateri zvezdniki so v letošnje leto vstopili v tropskih krajih, drugi pa so se odločili za pravo zimo. Večina zvezdnikov je letos smučala v Aspnu, v galeriji pa si oglejte kateri so si prvoščili ta luksuz.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.