Zvezdnikom je mar

Foto: Žurnal24 Tudi Brad Pitt se veliko posveča dobrodelnost, z Angelino pa sta pred kratkim ob Foto: Žurnal24 Angelina Jolie kot ambasadorka dobre volje Združenih narodov obiskuje številne d Foto: Žurnal24 Ben Affleck je leta 2007 odpotoval v DR Kongo. "Kar sem videl, me je močno ganil Foto: Žurnal24 Katherine Heigl Foto: Žurnal24 Tudi Colbie Caillat je velika ljubiteljica živali, obisk zavetišča Fallin' for Y Foto: Žurnal24 Pevka Brandy je za 17-letno Jessico Harris, ki je potrebovala presaditev srca, z Foto: Žurnal24 David Arquette dvakrat na teden v Los Angelesu deli hrano brezdomcem. "Ti ljudje Foto: Žurnal24 Christina Aguilera je segla globoko v žep, da bi pomagala ljudem, ki so zaradi p Foto: Žurnal24 Jennifer Lopez in njena sestra Lynda sta ustanovili fundacijo Maribel, ki sodelu Foto: Žurnal24 Igralka Katie Cassidy je preživela 10 dni v Malaviju, kjer je poučevala v neki š Foto: Žurnal24 Kelly in Sharon Osbourne sodelujeta z organizacijo The Trevor Project, v sklopu Foto: Žurnal24 Mlada pevka Kesha je bila ganjena, ko je prispela v poplavljeni Nashville. Organ Foto: Žurnal24 Igralka Mariska Hargitay je leta 2004 ustanovila dobrodelno organizacijo Joyful Foto: Žurnal24 Raper Nelly je leta 2005 zaradi levkemije izgubil sestro. "Ko bi jo vsaj lahko r Foto: Žurnal24 Igralka Olivia Wilde se je leta 2009 odpravila na Haiti, kjer je finančno pomaga Foto: Žurnal24 George Clooney je obiskal Darfur, kjer je umrlo okoli 300 tisoč ljudi. Igralec j
Dobrodelnost je zelo priljubljena med hollywoodskimi zvezdniki, ki si na takšne ali drugačne načine prizadevajo pomagati ljudem v revnejših državah, živalim in bolnim otrokom.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.