Zvezdniška hči jih je spet pokazala …

Foto: Profimedia scout willis Foto: Profimedia scout willis Foto: Profimedia scout willis Foto: Profimedia scout willis
Scout Willis vsekakor ne spada med sramežljiva dekleta ...
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia scout willis Hčerka Demi Moore in Brucea Willisa, Scout Willis, je spet pokazala svoje čare. 24-letnica se je prireditve, ki jo je organizirala pevka Rihanna, namreč udeležila v prosojni obleki, pod katero ni nosila nedrčka.

To sicer ni prvič, da je Scout svetu pokazala bradavičke. Lani se je zgoraj brez sprehajala po New Yorku. Na takšen način je protestirala proti pravilom družbenega omrežja Instagram, ki prepoveduje objavo fotografij, na katerih se vidijo gole dojke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:35 10. Oktober 2015.

    kura ko kura,brez soli v glavi

  • h3o
    09:41 9. Oktober 2015.

    le še na čelo si morajo napisati ''fuck me''

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.