Zvezdniški dekolteji preplavili Cannes

Foto: FameFlynet Pictures Eva Longoria Foto: Reuters Jessica Chastain Foto: FameFlynet Pictures Eva Herzigova Foto: FameFlynet Pictures Jane Fonda Foto: FameFlynet Pictures Freida Pinto Foto: FameFlynet Pictures Phoebe Price Foto: FameFlynet Pictures Diane Kruger Foto: Reuters Marie Gillain Foto: FameFlynet Pictures Berenice Bejo Foto: FameFlynet Pictures Lana Del Rey Foto: Reuters Virginie Ledoyen Foto: FameFlynet Pictures Michel Hazanavicious Foto: FameFlynet Pictures Tilda Swinton Foto: FameFlynet Pictures Sacha Baron Cohen Foto: FameFlynet Pictures Sacha Baron Cohen Foto: FameFlynet Pictures Bruce Willis, Bill Murray Foto: FameFlynet Pictures Diane Kruger, Ewan McGregor, Jean Paul Gaultier
Včeraj se je začel slavni filmski festival v Cannesu, na katerem se je trlo slavnih obrazov v svojih najboljših različicah.
Oglej si celoten članek

Za popestritev na canskem filmskem festivalu je vsekakor poskrbel igralec Sacha Baron Cohen, ki se je za promocijo svojega novega filma Diktator pojavil kot svoj filmski alter ego, in to na kameli.

V Cannes je sicer do zdaj prispelo že ogromno hollywoodskih zvezdnikov in seksi zvezdnic, ki so se v ta namen odele v elegantne kreacije – ogledate si jih lahko v zgornji galeriji, na francoski rivieri pa še pričakujejo številna druga zvezdniška imena, kot so Angelina Jolie in njen Brad Pitt, Robert Pattinson in njegova Kristen Stewart, Nicole Kidman, Sean Penn, Reese Witherspoon in drugi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.