Zvezdniški modni zločini

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ashley Olsen bi bila sicer zelo ljubka, če bi si omislila drugačno obutev. Foto: Žurnal24 Ashley Tisdale je popolnoma zgrešila z bravno kombinacijo. Foto: Žurnal24 Avril Lavigne je vedno nekaj posebnega, toda ta obleka in obutev zagotovo ne paš Foto: Žurnal24 Bai Ling je znana po svojih odbitih kombinacijah, toda tokrat je prekosila samo Foto: Žurnal24 Le kje je Rihanna našla te škornje, se sprašujejo modni kritiki? Foto: Žurnal24 Helena Bonham Carter je posebna ženska, na podelitvi zlatih globusov pa je zagot Foto: Žurnal24 Lara Flynn Boyle se je na rdeči preprogi pojavila kar bosa. Foto: Žurnal24 Madonna je šokirala s Chanelovimi čevlji, ki imajo namesto pete pištolo. Foto: Žurnal24 Toda to ni bil edini Madonnin kiks. Kraljica popa rada šokira s svojo pojavo. Foto: Žurnal24 Čevlje Pixie Geldof bi bilo treba prepovedati, menijo modni kritiki. Foto: Žurnal24 Kristen Stewart ni šokirala le modnih kritikov, temveč tudi vse prisotne. Foto: Žurnal24 Gwyneth Paltrow je v obleki zelo ljubka, toda v oči bodejo njene nogavičke, ki s Foto: Žurnal24 In še škornji Victorie Beckham, ki jih ni mogoče pozabiti. Zagotovo največji mod Foto: Žurnal24 Se je Joss Stone zmotila, ali pa je le hotela pritegniti pozornost? Foto: Žurnal24 Pričeska, obleka in nenazadnje tudi čevlji ... kombinacija za pusta, pravijo mod Foto: Žurnal24 Čeprav se je tudi drugič pojavila v supergah, pa je bila tokrat le malce bolj ur Foto: Žurnal24 Obleka Connelly je ljubka, kar pa ne bi mogli reči za njene sandale ...
Če mislite, da so zvezdnice na rdeči preprogi vedno brezhibne, se motite. Oglejte si kombinacije, ki so zgrozile modne kritike.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.