Zvezdniški parček bo posnel seks filmček

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Doug Hutchison in Courtney Stodden bosta posnela seks film, a ne takšnega, kot ga je posnela Paris Hilton …
Oglej si celoten članek

Courtney Stodden, stara 18 let, je, odkar je poročena s 53-letnim igralcem Dougom Hutchisonom, prava zvezda. Na njena vrata je s ponudbami med drugim potrkal tudi Playboy, a ga je lepotička zavrnila. Tudi porno industrija se je zanimala zanjo, a tudi oni ji niso ponudili dovolj, da bi pokazala svoje igralske sposobnosti.

Sedaj pa sta zakonca dobila ponudbo, ki je nista mogla zavrniti. Posnela bosta žgečkljiv filmček, v katerem pa ne bo seksa. Gre namreč za izobraževalni video, v katere bosta gospod in gospa Hutchison svetu med drugim razložila, kako se pošteno seksa in katere vroče igračke so najboljše. Film z naslovom Passion and Pleasure (Strast in užitek) naj bi izšel že v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.