Zvezdniško obarvana večerja v Beli hiši

Foto: EPA Večerja v beli hiši, Kim KArdashian, Kris Jenner, Sofia Vergara Foto: EPA Večerja v beli hiši, Lindsay Lohan Foto: EPA Večerja v beli hiši, George Clooney Foto: Reuters Večerja v beli hiši, eva longoria Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Charlize Theron Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Elle Macpherson Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Swizz Beatz, Alicia Keys Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Diane keaton Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Uggie Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Malin Akerman Foto: Reuters Večerja v beli hiši, sigourney weaver, Foto: EPA Večerja v beli hiši, Barack Obama Foto: EPA Večerja v beli hiši, Jimmy Kimmel Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Viola Davis Foto: Reuters Večerja v beli hiši, PAul Rudd Foto: Reuters Večerja v beli hiši, Rosario Dawson Foto: EPA Večerja v beli hiši, Steven Spielberg Foto: EPA Večerja v beli hiši, Claire Danes Foto: EPA Večerja v beli hiši, Michelle Obama
Washington, D.C. postane en vikend v letu zvezdniško obarvan in tudi letos ni bilo nič drugače. Sinočnje tradicionalne večerje za poročevalce iz Bele hiše z Barackom Obamo so se namreč udeležila tudi številna imena iz sveta slavnih.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.