Zvezo rešujeta z abstinenco

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je Robert Pattinson odločil, da vzame Kristen Stewart nazaj, imata zdaj poseben dogovor.
Oglej si celoten članek

Zveznika sage Somrak sta se po njeni prevari pobotala in sta spet skupaj. A prevarani Robert ji je dal že takoj vedeti, da ji prevare ne bo odpustil, zdaj pa se je odločil za poseben dogovor. Potem ko bi se vzdržala spolnih odnosov, naj bi se njuna zveza morda le obdržala.

Pomoč sta poiskala pri psihiatru, ki je tudi priporočil vzdržnost. Vsaj en mesec morata "delati na komunikaciji in zaupanju ter celjenju ran. Seks bo moral malo počakati. Načrt je, da se osredotočita drug na drugega in reševanje njune zveze. To obdobje je za njiju zelo težko, kar pa vesta tudi sama," je znano.

Psihiater jima je priporočil tudi krajši oddih v dvoje, parček pa se je odločil, da si privošči izlet v Brazilijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:43 2. Oktober 2012.

    samo kdo take intimne zadeve daje v javnost? Onadva ali "dobri prijatelji" ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.