"Zvone Šeruga se rad objema, jaz ne"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Marika Savšek, ki se je pred kratkim predčasno vrnila s potovanja po Afriki z Zvonetom Šerugo, nam je pojasnila razloge za svojo odločitev.
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss Universe Marika Savšek se je konec avgusta z znanim popotnikom Zvonetom Šerugo za dobrih pet tednov podala na potovanje v Afriko, ki pa ga je že po dveh tednih prekinila in prišla nazaj domov.

Glavni vzrok za to odločitev je bil, da sta si bila preveč različna. Največje nasprotje med njima pa je bilo to, da je Zvone tip človeka, "ki se rad objema in ima bližnji kontakt s človekom", sama pa ni takšna. Zanika vsa natolcevanja, da bi šlo za kakršnokoli nadlegovanje, ter dodaja, da sta se razšla v prijateljskih odnosih. "Nisva se niti kregala, ampak sva ugotovila, da nisva sorodni duši in bova tako dolgo skupaj težko funkcionirala," je pojasnila.

Marika in Zvone sta se sicer poznala že prej, ampak kot pravi: "Ko si v Ljubljani ali Sloveniji, na domačem terenu, je čisto drugače, kot ko prideš v Afriko – tam si dejansko 24 ur na dan skupaj. Človeka ne moreš prej tako dobro poznati, da bi vedel, ali boš tudi v takšnih razmerah lahko v redu funkcioniral." Zato sta se tudi že pred tem pogovarjala o možnosti, da bi šla Marika predčasno domov. "V kakršnemkoli primeru, da se ne bi razumela ali bi mi bilo pretežko, je obstajala možnost, da se vrnem," je zatrdila.

Kljub vsemu je bila nad Afriko navdušena. To je bil njen prvi obisk črne celine in je "komaj čakala vsak naslednji dan". S potovanja, ki sta ga začela v Keniji, zaključila pa v Tanzaniji, pa se ji je v spomin vtisnila predvsem noč z Masaji ter noč, ki jo je preživela v plemenu Bušmanov, s katerimi sta se odpravila tudi na lov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:32 16. September 2011.

    kokoška...

  • 08:09 16. September 2011.

    HEHE, pa kaj si mislna da te je vzel s sabo? Da mu boš doktorske disertacije pomagala pisat :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.