Na mladostno Siddharto gredo ...

Foto: Jaka Babnik
Foto: Jaka Babnik
Ali se po vašem telesu pretaka žurerska kri, lahko 26. maja preverite v Celju, kjer boste na dogodku MladiSmo Open Air med drugim veseljačili s Siddharto in z Nude. Izžrebali smo tri izžrebance, ki prejmejo vstopnici. Ste med njimi?
Oglej si celoten članek

Dve vstopnici prejmejo Ema L., Marko R. in Doroteja J. Čestitamo!

Pri Fakulteti za logistiko bo konec maja pestro od 14. ure pa vse do 2. ure zjutraj. Klub študentov občine Celje (KŠOC) namreč že drugo leto prireja celodnevni dogodek MladiSmo Open Air. Njihov namen je širšemu krogu zainteresirane javnosti ponuditi možnost lastnega razvoja in udejstvovanja na področju kulture, športa, sociale, izobraževanja in obštudijskih dejavnosti.

Popoldne bo tako pestro, pomudili se boste lahko na kulturno-športnih dejavnostih, večerni del pa bodo s koncertom obarvale domače glasbene skupine Siddharta, Nude, 500m in mlada, še neuveljavljena benda Earth Shock in Dead by Grace.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.