Na vročega Svena Vätha gredo ...

Foto: Arhiv organizatorja Sven Väth Foto: Arhiv organizatorja Sven Väth Foto: Arhiv organizatorja Sven Väth Foto: Arhiv organizatorja Sven Väth
Konec tedna, v nedeljo, 15. julija, boste v Noa Beach clubu v Zrćah na Pagu noč prežurali s Svenom Väthom in njegovim varovancem Sascho Dive. Potegujte se za eno od štirih brezplačnih vstopnic. Ste med izžrebanci?
Oglej si celoten članek

Brezplačno vstopnico za divjo noč prejmejo Karmen L., Dario H., Rade N. in Simon T. Čestitamo!

Zrće, ki so bile dolgo sinonim za obiske velikih imen trancea in housa, se zadnje čase vse bolj usmerjajo tudi v ponudbo doživetij in glasbe za zahtevnejše okuse.

Veliko vlogo pri tem igra lani odprti pontonski Noa Beach club, ki obiskovalce osvaja s privlačnim ambientom, letos pa tudi z najbolj drznim in svežim programom v Zrćah.

V nedeljo tako na prvi letošnji obisk naravnost z Ibize prihajajo vroči Cocoonovi heroji, na čelu z nesmrtnim Svenom Väthom, nemškim didžejem, ki kot didžej in producent po elektronski sceni lomasti že vse od daljnega leta 1982. Skupaj z njim vas bo v plesni trans popeljal še njegov vroči varovanec Sascha Dive, čigar seti vsebujejo njegovo neverjetno poznavanje afro-ameriške plesne glasbe. Pripravljeni na divjo noč?

Za vstopnico boste v predprodaji odšteli 24 evrov, na dan dogodka pa 33 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:27 10. Julij 2012.

    če bi bil kakšen organizator, da bi Sveta povabili v Slovenijo in priredili nepozaben večer :)

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.