Imate ta žar? Peljite ga k trgovcu ali distributerju, da odpravi napako na njem

Foto: arhiv ZPS
Foto: arhiv ZPS
Distributer plinskega žara Porta-Chef 320 prosi kupce, naj pripeljejo izdelek na popravilo, do takrat pa naj ga ne uporabljajo.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec je na plinskem žaru odkril napako. V manjši proizvodni seriji so vgradili napačni vijak na gorilniku. To pa lahko pomembno vpliva na stabilnost plamena, zato žara naj ne bi uporabljali, dokler napake ne odpravijo.

Ali ima vaš žar vgrajen napačen vijak, ugotovite tako, da preverite tablico na zadnji strani izdelka. Če je v rubriki MOD poleg številke artikla napis FR (npr. 9526-53FR), potem je zamenjava vijaka potrebna.

Žar lahko po predhodnem dogovoru odpeljete na sedež distributerja,  Urška Petek s.p. (uvoznik, distributer, serviser Broil King)
Velika Polana 78, Velika Polana, ali pa k trgovcu, pri katerem ste ga kupili. Vijak bodo zamenjali takoj.  

Podatki o izdelku:

  • Kategorija: Plinski žar
  • Izdelek: Porta-Chef 320
  • Znamka: Broil King
  • Tip / Številka modela: 9526-53FR
  • Serija: I-054903

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.