Znana igralka si je kupila vilo z 11 kopalnicami

Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer Foto: VoxlVision/Profimedia Hiša Michelle Pfeiffer
Za vilo, ki meri neverjetnih 960 kvadratnih metrov, obdaja pa jo nekaj več kot 14 hektarov zemljišča, sta zakonca odštela dobrih 20 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralka Michelle Pfeiffer in njen dolgoletni soprog, producent David E. Kelley sta za Variety predstavila svoj novi dom v elitni četrti Pacific Palisades u Los Angelesu. 

Foto: VoxlVision/Profimedia

Pod zasnovo se je podpisal eden od najbolj cenjenih ameriških arhitektov Steve Giannetti,  zato vilo, ki ima šest spalnic, kar 11 kopalnic, kletno telovadnico in garažo za štiri avtomobile, zaznamuje naraven rustikalno-sodobni slog.  

Foto: VoxlVision/Profimedia Hišo zaznamujeta prostornost in svetloba, ki jo dodatno poudarjajo tla, obložena s svetlim lesom in velika okna, skozi katera se odpirajo pogledi na vrt. Središče ogromne masivne kuhinje sta kuhinjski otok, obložen z marmorjem, in otok z barskimi stoli, namenjen hitrim prigrizkom. 

Foto: VoxlVision/Profimedia Velika in prostorna je tudi dnevna soba, ki je zasnovana kot prava oaza za uživanje. Zaradi velikih oken, ki nadomeščajo zunanjo steno, je meja med notranjostjo in teraso, povezano z vrtom in bazenom praktično zabrisana. 

Foto: VoxlVision/Profimedia

Tudi kopalnice so obložene z marmorjem, v eni od njih je središče starinsko oblikovana srebrna kad.

Odvečno energijo bosta slavna zakonca lahko sproščala tudi v kletni telovadnici, obdani s steklom, skozi katera se odpira pogled na vinsko klet s stotinami steklenic vina in penine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:23 8. Marec 2020.

    Ti starajoči ljudje so nori, ki ne vedo kako bi se pres...., mi pa tudi ker beremo takšne traparije!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.