Blogerka Rachel Jones o Sloveniji

Foto: Shutterstock Ljubljanski grad
Američanka Rachel Jones, ki piše znan blog Hippie in Heels, je po svojem tedenskem obisku v Sloveniji naštela deset krajev, ki jih morajo njeni bralci obiskati.
Oglej si celoten članek

Je že dolgo tega, odkar ste si vzeli čas in obiskali te naše bisere?

Seveda v njenem tedenskem obisku Slovenije ni imela časa, da bi obiskala vse naše najlepše kraje, je bila pa zelo navdušena nad Ljubljano in Piranom. Piran jo je navdušil zaradi svoije prikupne majhnosti in pozitivne energije.

Ljubljana se ji je zdela za evropsko prestolnico majhna, zelo čista in zelena.

Priznala je, da je bila njena največja želja obiskati prav Bled, ki je ni pustil ravnodušne "In je izgledal kot v pravljici".

Svetuje tudi obisk Lipice, kjer se konji gibajo, “kot bi plesali”.

Navdušila sta jo tudi Predjamski grad in Postonjska jama, svojim bralcem je toplo priporočala tudi Logarsko dolino, “kjer je veliko čudovitih krajev in veliko za početi.”

Kot zadnjo točko je dodala obisk Vogla.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.