Brez svojih "pandemičnih dojenčkov" ne gresta nikamor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ste si kdaj predstavljali, da bi šli na potep po svetu s svojimi mačkami?
Oglej si celoten članek

Dan Nguyen iz New Yorka, ki na svojih družabnih omrežjih, na katerih ima skoraj pet milijonov sledilcev, objavlja fotografije s potovanj, na katera se odpravi s svojimi tremi mačkami ali “pandemičnimi dojenčki”, kot jih sam imenuje. Njegova žena Olivia s kamero dokumentira dogodivščine svojega moža in njunih treh mačk. 

Dan in njegova žena sta dve škotski mački po imenih Sponge Cake in Mocha ter britansko kratkodlako mačko z imenom Donut, dobila poleti leta 2020. S postopnim šolanjem so se njune hišne mačke navadile na zunanji svet. 

Dan je o svojih treh mačkah povedal, da imajo različne osebnosti, vendar je vsem trem skupna želja po raziskovanju. Sponge je opisal kot zelo pustolovsko mačko, medtem ko je Mocha bolj miren in ima rad sprehode. Donut, kot zadnja mačka, ki se jim je pridružila, je sprva oklevala z odhodi ven, a je po Danovih navedbah hitro postala ljubiteljica zunanjega sveta. 

Dan je o postopku treniranja hišnih mačk za odhod ven opisal tudi v svoji knjigi z naslovom Adventure Cats: How to Train Your Cat for Outdoor Adventures. V njej opisuje, da je najboljši način kako pripraviti hišne mačke za odhod iz hiše ta, da učenje poteka postopoma z veliko spodbujana, božanja in dajanja priboljškov. 

Njuno prvo potovanje izven države je bilo potovanje skozi Orlando, San Francisco in Sacramento leta 2021. Z ženo brez svoji mačk ne želita potovati, pa čeprav to od njiju zahteva več organizacije, je povedal Dan. 

Po prvem potovanju, sta z mačkami odšla tudi v Pariz, kjer je bilo mačkam še posebno všeč. Insider piše, da sta nato potovala v Benetke in Milano, jeseni pa načrtujeta obiskati tudi Švico, je povedal Dan. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.