Ena od možnosti tudi nočno sankanje

Foto: O. A. Smučarji na Veliki planini
Prijetno zasnežena Velika planina ponuja tudi ta konec tedna smučanje na priljubljenem družinskem smučišču.
Oglej si celoten članek

"Obratujeta dvosedežnica Šimnovec in vlečnici Jurček ter Zeleni rob. Ljubitelji sankanja pa si lahko privoščijo tudi nočno sankanje," so sporočili s Turističnega informacijskega centra (TIC) Kamnik.

Proga za sankanje se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec, dolga je 2,4 kilometra in je primerno urejena in osvetljena. Na začetek proge se obiskovalci povzpnejo z dvosedežnico, ki obratuje ves čas v času sankanja ter tako v povprečju omogoča šest do osem spustov. 

Tik ob štartu sankaške proge se nahaja tudi Gostišče Zeleni rob, ki v času nočnega sankanja sprejema tudi rezervacije za skupine ter zaključene družbe.

Ker je te dni nekoliko nepredvidljivo vreme, na TIC Kamnik priporočajo, da pred odhodom preverite obratovanje naprav.

Več informacij najdete tudi na spletni strani www.velikaplanina.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.