Imate neporabljene bone21? Kupite darila ...

Foto: Profimedia
Bliža se konec koledarskega leta 2021, vi pa še imate zmeraj neporabljene BONE21 in ne veste kaj bi z njimi? Z njihovo pomočjo si lahko zmanjšali stroške prazničnih nakupov ...
Oglej si celoten članek

Nov turistični bon ali BON21 spodbujanja potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi. Vlada ga je pred kratkim sicer podaljšala do 30. junija 2022, ampak zakaj ga ne bi porabili decembra, za božična in novoletna darila. Na tak način si lahko privoščite razvajanja, ki si ga drugače ne bi, ali pa prihranite ogromno vsoto božičnih stroškov, za katere vam bo hvaležen tudi Božiček.

Knjige

V Mladinski knjigi lahko BON21 koristite za knjižna darila, učbenike in delovne zvezke. Tako boste svoje najbljižje razveselili z darilom, ki navdihuje, izobražuje in bogati vsakdan, hkrati boste tudi prihranili. Knjižne nakupe z boni lahko opravite tudi v vseh poslovalnicah Beletrine in na njihovi spletni strani. V obeh založbah je bon mogoče koristiti do 31. 12. 2021.

Živalski vrt

Z BONI21 se lahko odpravite tudi v Ljubljanski živalski vrt, kjer lahko kupite tako dnevne kot letne vstopnice ter kupone za hranjenje. Vendar pa z boni ni mogoče plačati vstopnic za pse, posebnih ZOO programov in doživetij ter hrane v restavraciji Safari. Dnevne in celoletne vstopnice ahko z boni kupite tudi za obisk Zoo landa, v Slovenskih Konjicah.

zoo ljubljana Smučanje

Z novimi turističnimi boni si lahko zagotovite tudi športno aktivnost. Vikend oddih ali tedenske počitnice si lahko ceneje privoščite na Voglu, Kranjski Gori, Kaninu, Krvavcu, Pohorju in Rogli, na slednji lahko z boni unovčite tudi programe bivanja, gostinske storitve, vstopnice za kopanje in seveda nakup smučarskih vozovnice.

Foto: Anže Petkovšek slovenija 12.02.14, smucarski podmladek, otroci, podmladek, smucanje, smucarji,

Kopanje in wellness

Če želite svoj prosti čas preživeti bolj sproščeno in na toplem, se lahko za unovčenje bonov odpravite na kopanje, wellness in termalno razvajanje. Koriščenje je tako mogoče v Thermana parku ali zdravilišču Laško, v Sava Hotels & Resorts, torej na Bledu, v Radencih, Ptuju, Portorožu, Moravskih Toplicah, Strunjanu in Izoli. Ali pa v termah Banovci, Snovik, Zrečah ali v termah Olimia. Ponudba kopališč v Sloveniji je zelo bogata in razširjena, zato si lahko naredite prijeten vikend ali daljši oddih tako sami, v paru ali kot družina.

Druge športne dejavnosti

Športni navdušenci si lahko za božič podarite raznolike športne dejavnosti; in sicer obisk zabavnih športnih atrakcij v WOOPU!, prav tako ponuja različne ponudbe za koriščenje bonov ogromno fitnesov. Ali pa si z njimi omogočite ogled tekem košarke, nogometa, hokeja ipd.

Gledališče

Nove bone lahko uporabite za nakup vstopnic za gledališke uprizoritve, opere in balet. Odločite se lahko za pestro ponudbo predstav in koncertov SNG Ljubljana, SNG Maribor, SNG Nova Gorica, Špas teater, Lutkovno gledališče Ljubljana, Prešernovo gledališče Kranj, SiTi Teater, Slovensko ljudsko gledališče Celje in še mnoga druga. Z BONOM21 je mogoče za določene dogodke kupiti karte tudi preko Eventima, vendar pa vsaj 10 dni pred pričetkom prireditve.

Z boni se lahko odpravite v kino, muzej, si z njimi plačate tečaj jezika, ki se ga že dolgo želite naučiti ali pa se s svojimi najbližjimi odpravite na večerjo v kakšno boljšo restavracijo. Idej je ogromno.

Vendar ne pozabite!

Izognite se čakanju in gneči! Ko nameravate unovčiti BON21, s seboj nujno prinesite obojestransko fotokopijo osebnega dokumenta (mladoletne osebe, ki nimajo osebnega dokumenta, prinesejo fotokopijo izpiska iz matičnega registra o rojstvu) in izpolnjene obrazce. V družini je omogočeno prenašanje bona, vendar s posebnimi dokazili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:35 5. December 2021.

    svinjarija je da z bonom iz lerošnjega leta se lahko kupi hamburger , pomfri in coca-cola, ne more se pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.